Garage Mooij

Handelsweg 9
1693 AZ Wervershoof

Telefoon:0228-582075
E-mail: Klik hier

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:00 - 12:30 / 13:00 - 17:30
Zaterdag gesloten

Grote onderhoudsbeurt

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar gekeken wordt. Garage Mooij staat voor u klaar.

Bij een grote onderhoudsbeurt van Garage Mooij wordt uw auto van top tot teen gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een grote onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olie verversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter.

Indien er grote reparatie’s moeten plaatsvinden aan uw auto overleggen wij altijd eerst met u. Zodat u weet waar u aan toe bent. Verder kijken we altijd eerst of we een onderdeel kunnen vervangen of repareren voordat er een nieuwe onder wordt gezet. Vriendelijk van Garage Mooij en kosten besparend voor u.

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op de hulp van Garage Mooij. Wij kunnen uw auto ophalen in en rondom het dorp.

APK Keuring

Garage Mooij is RDW erkend

Lees meer

Bandenshop

Banden en velgen online bestellen

Lees meer

Onderhoudsbeurt

Uw auto van top tot teen gecontroleerd

Lees meer